Bovenaan in Google met SEO (zoekmachine optimalisatie)

Wil jij bovenaan komen in Google met jouw bedrijf, merk of product? Wij helpen je graag met onze SEO specialisatie. Start direct of vraag nu een Gratis SEO Check aan voor jouw website.
Google SEO(zoekmachine optimalisatie) door niet van gister leeuwarden

Bovenaan in Google met SEO (zoekmachine optimalisatie)

Google SEO(zoekmachine optimalisatie) door niet van gister leeuwarden
Wil jij bovenaan komen in Google met jouw bedrijf, merk of product? Wij helpen je graag met onze SEO specialisatie. Start direct of vraag nu een SEO Check aan voor jouw website.

Waarom SEO uitbesteden bij niet van gister?

web creatie team niet van gister leeuwarden computer

Bij het opzetten van een SEO strategie komt veel technische kennis kijken. Denk aan gestructureerde data, website- en server snelheid en de juiste tags voor voor zoekmachines. Maar ook de autoriteit die jou website opbouwt is erg belangrijk om hoger te belanden in Google. 

Met een SEO Website analyse analyseren onze SEO specialisten jouw website op alle technische en autoritaire aspecten van je website. Door juist in te spelen met content op de zoekintenties van je doelgroep kan jij het maximale uit je SEO strategie halen. 

Persoonlijk contact – Je hebt direct contact met de expert die aan jouw campagne werkt. Geen tussenliggende projectmanagers maar directe lijnen, werkt wel zo fijn. 

Meetbare resultaten – SEO is geeft niet altijd directe resultaten, daarom houden wij alles bij zodat jij altijd kan zien wat de resultaten van ons werk zijn. 

Transparante werkwijze – Maandelijkse terugkoppeling met uitgevoerde werkzaamheden en die van de komende maand. Uiteraard met rapporten van resultaten.

web creatie team niet van gister leeuwarden computer

Zij gingen jou voor

Vragen? Lees onze FAQ

Veelgestelde vragen

Jouw budget ligt natuurlijk in jouw handen. Wij kunnen hier alleen in adviseren. Na analyse van je huidige website en doelen kunnen we een strategie bepalen en hiermee het optimale resultaat behalen binnen jouw budget.

Wij hebben veel ervaring binnen bedrijven die diensen aanbieden. Denk hierbij aan therapeuten, kappers etc. Maar ook webshops en andere ecommerce bedrijven zijn altijd welkom. 

 

Binnen elke branche zijn er kansen voor het oprapen. 

Dit is afhankelijk van een groot aantal factoren. Bij hoge concurrentie kunnen resultaten langer op zich laten wachten. 

Over het algemeen worden resultaten na een maand tot enkele maanden zichtbaar.

Gratis SEO Check aanvragen

We lopen door je website heen en kijken naar verbeterpunten op zowel de technische als autoritaire kant. Na het bespreken van jouw doelen en de analyse kunnen wij een duidelijke strategie voor jou opstellen. Vraag nu de SEO check aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op.