niet van gister

Verzend- en leveringsbeleid

VERZENDING
Wat zijn de verzendkosten?
Vanaf een bedrag boven €100 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. Mocht je iets bestellen voor minder dan €100 euro dan betaal je €7,25 aan verzendkosten voor Nederland en €7,25 voor België.

LEVERING
Wat is de levertijd?
We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. De levering van je bestelling duurt gemiddeld tussen de 1 a 3 werkdagen. Ons streven is vóór 16:00 uur besteld, morgen in huis. Het kan zijn dat de bestelling wat langer duurt met een vertraging van maximaal 7 werkdagen. We nemen contact met je op als dit het geval is.

Wat als ik niet thuis bent?
Bij ons krijg je een Track & Trace code van Post-NL. Ben je niet thuis tijdens de eerste aflevering poging, dan wordt je pakket de volgende werkdag geleverd. Mis je de tweede leveringspoging. Geen probleem. Je kan dan je pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt ophalen. Dit  wordt met een briefje in je brievenbus kenbaar gemaakt. Heb je bepaalde wensen, zoals de dag waarop je bestelling wilt ontvangen, dan kan je dit doorgeven in het vak opmerking tijdens het plaatsen van een bestelling.

RETOURNEREN

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Ben je toch niet helemaal tevreden over je product en wil je deze retourneren? Dat mag!

Als je binnen 14 na ontvangstdatum kenbaar maakt dat je de producten wilt retourneren, mag dat uiteraard. Dat kan je doen door een mailtje te sturen naar contact@nietvangister.nl met het verzoek tot retournering. Alsdan ontvang je de instructies en het retourformulier.

De kosten van de retournering zijn voor de klant tenzij het een fout vanuit onze kant is. Denk aan een verkeerde maat, kleur of product. Bij een foutieve levering of een defect product, vergoeden wij deze uiteraard. Neem hier contact over op voor je over gaat tot verzending.

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER.

Kom in contact!